In de media

Algemene

voorwaarden

© 2018  Komijn Koriander.

KVK 56618735 | BTW NL 8522 18 953 B01

 

Wat is halal?

Vaak denkt men dat de betekenis van halal gelijk is aan het weglaten van varkensvlees. Maar het gaat veel verder

Veel cateraars zien 'halal producten' als uitbreiding op een niet halal (haram) assortiment maar weten niet dat in dagelijkse producten om ons heen, zoals gebak van AH en ook veel snoepgoed varkensgelatine voorkomt. Kijk maar eens op de verpakking en let op de E nummers, gelatine

 

Minstens zo belangrijk

is de hygiene tijdens het bereiden van de producten. En is de keuken wel halal? 
 

Restaurants gaan in de fout wanneer ze een vegetarisch broodje bereidden in een keuken waar niet ritueel geslacht vleeswaren op de kaart staat. dit zorgt voor kruisbesmetting en is de kans groot dat de producten toch met elkaar in aanraking zijn geweest.

 

Bij Komijn Koriander is alles halal.

In tegenstelling tot andere keukens is onze keuken volledig halal, zo is er geen kruisbesmetting mogelijk. U kunt dus met een gerust hart onze producten serveren.

We bereiden alles zelf, zo blijft de smaak authentiek en houden we volledige controle dat alle producten, echt halal blijven. Het hele Komijn Koriander team heeft een islamitische achtergrond.


Mocht u meer willen weten of u krijgt bijvoorbeeld een delegatie op bezoek neem dan gerust contact op met ons.

 

 

meer weten over halal? Check voorlichtingsbureau halal voeding

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now